Odlična večera uz čašu
hladnog piva. J
(za dve osobe)
4 svježe kobasice
4 tortilje
4 lista zelene salate
100g kukuruza iz konzerve
ljubičasti luk
Za umak:
2 kašike senfa
6 kašike kečapa
1 kašike smeđeg šećera
1 kašike vinskog sirćeta
2 kašike aceto balsamico
so i bibier
U šerpu sipati sve
sastojke za umak, dobro promiješati i na laganoj vatri kuhati sve kod umak ne postane
gust i ljepljiv. Ostaviti po strani.
Kobasice prepržiti sa svih
strana kako bi dobile finu boju, dodati dve kašike umaka i nastaviti sa
prženjem. Kada su kobasice pečene prebaciti ih u šerpu
sa umakom i lagano promiješati.
Tortilje na tavi prepeći
sa obe strane. Na svaku tortilju staviti po list zelene salate, kobasicu,
prstohvat kukuruza, ljubičasti luk isječen na kolutove i kašiku umaka. Urolati tortilje
i poslužiti.
Нема коментара:
Постави коментар